~Masa Itu Emas~

Saturday, February 18, 2012

2013 versi 1

Yo..taun ni dh 2013 dh pn.. dh 2 taun aku duk lepas geram kat sini..cian blogspot..adoii..
first,taun ni aku ada byk story nk habaq.. haha.. baikk..kita mula dengan bismillah dulu..

Bismillahirahmanirrahim...

Assalamualaikum geng.. ^_^
kali ni,aku cuma nk cerita serba serbi sikit kehidupan aku skrg..
first,aku happy sgt sbb dh masuk uitm.. tmpat aku menuntut ilmu skrg..
aku amik kos Diploma Pentadbiran Awam.. why? hampa ingat dip pentadbiran awam tu lekeh ka?haha.. susah gak ar.. ada politik,law,economy,akaun,management, bahasa inggeris ngan agama islam.. susah oo.. ingat sng ka.. walau apa pn,aku bersyukur sgt sbb dpt mantain 3 pointer sampai sem ni.. skrg aku dh sem 3 dh pn.. dh tua dh kan..huhu..sedey3...


patut ke kenangan tu dibuang??

Yo.. Sori la dh delete post yg lama2 tu..
terasa sedikit kegelian apabila membaca post2 lama tersebut..haha

Season baru, sem baru, taun baru, blog baru, laptop baru, duit pun dah baru..
Bagus bagus bagus!!

So,jom kita mula post baru.. enjoy la bca kat blog aku yg x seberapa ni..cuma sekadar luahan perasaan dan tekanan.. ^_^

Monday, July 26, 2010

oh yeah..new 2010 life..

assalamualaikum geng..
dh lma aku x tulis blog nih..
hmm..sekarang umo aku dh 18..yesh3!!!
sapa nk ikut aku tgk filem 18sx??hahaha..

hmm..skrg ni aku still study g..
aku masuk form 6 je..huhu..
xde rezeki lg nk masuk U..
xpe2..biar susah dlu xpe..sng kemudian..hehe

hmm..aku hepi gler msuk form 6..
dh la kwn2 sume sporting..
pastu diorg jnis 1 kpala ngan aku plak tu..hehe

tp aku ttp rndu kwn2 lama aku..huhu..
trutama dak2 dob form 5 bacth 2009.. =(

ni gmbr2 kwn2 baru aku kat form 6..
korg check it out k..tata..

tp gmbr2 ni aku amik mse kitorg g trip kat penang
..
projek utk MUET..hehehe..



Tuesday, March 3, 2009

claz aku hari ni.. ish3..~~

adoyaii.. arini aku bangun kul 6.15.. bangun2 trus p mandi...
ngantuk gilew ari ni... rasa cam mls plak nak p skolah..
mcm biasa,aku siapkan diri ngan pakaian skolahku..huhu...

aku pi ngan ayh aku.. ayh aku mmg rajin antaq aku p skolah kalo
dia tak keja pagi..huhu
sampai2 ja kat skolah,dah ada org yg kena marah dkt pintu gate..
ish3..sapa lagi yg marah2 kalo bukan cikgu normah yg pulun
ngan disiplin apa kejadah dia tu..hahaha
cian gak tgk dak laki form4 tu kena marah... suma pakat dok usha dia jor..huhu..
aku masuk ja skolah,trus p kat PORT lepak aku pagi2 iaitu dpn makmal fizik..huhu..
yg ada kat sana pagi ni,fareesha,nabilah,sakinah,afiq,ikmal,faiz,fana
dan yg sewaktu dgnnya..(aku dah lupa lor)

subjek pelajaran aku yg pertama ari ni, AGAMA....
hmm..mcm hari2 yg slalunya,subjek ni buat aku rasa lagi nak lena..huhu..

lepas tu kami PJ.. yg ni best sikit.. ada byk cita lawak yg buat aku sengal perut
sbb gelak..hahaha.. kami dapat cikgu PJ baru iaitu Cikgu Azman.. cikgu ni derek pulun dok
reka benda pelik2 utk senaman..hahaha.. kami suma pi pantai arini..
ntah hapa benda tah dia suruh kami buat.. naik turun tembok kat tepi pantai tu..
kalo ada org jatuh,camna?? sapa yg susah? jamaah dgn kawan2 gak yg susah..hahaha
yg best nya,lepas tu dia suruh kami main bola tepi pantai..mmg betui2 tepi pandai..
garisan out dia plak bila bola dah kena air laut..hahaha..

masa dok main tu,ada babak2 menarik yg berlaku.. first,member aku
yg cute iaitu Izzat yg dok ngorat fareesha tak dapat2 lagi tu,jadi terguling2 sbb kena tolak ngan
gurmandev.. yg bestnya,sikit lagi nak masuk laut.. dah la jatuh melantun2.. ish3..
kesian ang izzat.. nasib bek tak dak sorang pompuan pun prasan msa ang jatuh..
kalo tak,abis jatuh saham hg yg mmg tak pernah naik pun..hahaha

babak kedua yg best plak,bila izzat tendang bola kuat sampai bola
pi sampai tgh laut.. huhu.. tp amzar dgn braninya tanggalkan baju dan seluar dgn hanya
berbekalkan seluar fitnya pi berenang utk selamatkan bola itu.. cikgu azman
dah kecut teloq dah sbb takut bola tu tak leh nak amik..mesti nnt jamaah denda dia..hahaha


suma org pakat dok puji amzar sbb brani pi berenang utk selamatkan bola
walaupun pada hakikatnya,ayaq bukan dalam pun.. sampai paras pusat jor..ish3..
cikgu ar dok buat kejut,kata yg ayaq tu dalam la apa la... mmg dasar pengecut..
kami suma dok suruh cikgu mazlan pi berenang amik bola,tp dia awal2
lagi dah pi lari kat celah2 pompuan..hahaha..ni sorang lagi bapok..

hmm..aku dah malas nak taip nih..hahaha.. takdak idea la nak taip..
k la.. chow... gua sambung esok la ye.. hahaha