~Masa Itu Emas~

Saturday, February 18, 2012

2013 versi 1

Yo..taun ni dh 2013 dh pn.. dh 2 taun aku duk lepas geram kat sini..cian blogspot..adoii..
first,taun ni aku ada byk story nk habaq.. haha.. baikk..kita mula dengan bismillah dulu..

Bismillahirahmanirrahim...

Assalamualaikum geng.. ^_^
kali ni,aku cuma nk cerita serba serbi sikit kehidupan aku skrg..
first,aku happy sgt sbb dh masuk uitm.. tmpat aku menuntut ilmu skrg..
aku amik kos Diploma Pentadbiran Awam.. why? hampa ingat dip pentadbiran awam tu lekeh ka?haha.. susah gak ar.. ada politik,law,economy,akaun,management, bahasa inggeris ngan agama islam.. susah oo.. ingat sng ka.. walau apa pn,aku bersyukur sgt sbb dpt mantain 3 pointer sampai sem ni.. skrg aku dh sem 3 dh pn.. dh tua dh kan..huhu..sedey3...


patut ke kenangan tu dibuang??

Yo.. Sori la dh delete post yg lama2 tu..
terasa sedikit kegelian apabila membaca post2 lama tersebut..haha

Season baru, sem baru, taun baru, blog baru, laptop baru, duit pun dah baru..
Bagus bagus bagus!!

So,jom kita mula post baru.. enjoy la bca kat blog aku yg x seberapa ni..cuma sekadar luahan perasaan dan tekanan.. ^_^